Hőszivattyús

rendszerek

A hőszivattyú egy környezetbarát technológia, amely magás hatásfokon képes működni, a hőszivattyús rendszer ára mégis gazdaságos. A GEO tarifának köszönhetően, a hőszivattyú üzemeltetéséhez kedvezményes áron vásárolhatunk áramot az energiaszolgáltatóktól.

Hőszivattyús rendszer kiépítés

A levegő – víz hőszivattyús rendszerek kiépítése semmilyen talajmunkát nem igénnyelnek és engedélyeztetés nélkül telepíthetők, ezen felül a legjobb ár/érték aránnyal rendelkeznek.

Hűtés hőszivattyúval

A hőszivattyú optimális megoldást kínál az ingatlanok hűtésére nyáron. Segítségével a hagyományos légkondinál hatékonyabban, mégis alacsonyabb energiafelhasználással érhetjük el a kellemes hűvös levegőt otthonunkban a nyári kánikula ideje alatt.

Fűtés hőszivattyúval

A hőszivattyú tökéletes megoldást jelent az ingatlan fűtésére és használati melegvíz előállítására. A lakás teljes fűtését képes ellátni a hőszivattyú. A hőszivattyú használható padló, fal és mennyezetfűtéssel, radiátoros rendszerekkel, de akár Fan-coil berendezésekkel is.

Készüljön fel velünk a nyárra

Milyen előnyökkel jár a hőszivattyús rendszer kiépítése?

Energiatakarékos

A hőszivattyú egy modern, energiatakarékos technológia, amely a hűtést és a fűtést is képes egy rendszeren belül megvalósítani.

Gyors

A levegő – víz hőszivattyú engedélyek igénylése nélkül telepíthető, nem igényel talajmunkát és kéményre sem lesz szükség.

Korszerű

A hőszivattyú környezetbarát, tiszta megoldást biztosít az ingatlan hűtésére és fűtésére, amely az ingatlan értékét is növeli.

Kérdése van?

Keressen minket telefonon! Munkatársaink készséggel segítenek.

Szolgáltatásaink

Hőszivattyú beszerelés

Rövid határidővel vállaljuk a hőszivattyús rendszerek teljeskörű tervezését és kiépítését, munkákra garanciát vállalunk.

Hőszivattyú karbantartás

A hosszútávú és biztonságos működés érdekében szükséges, hogy a hőszivattyú karbantartás évente minimum egyszer megtörténjen.

Hőszivattyú értékesítés

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre, segítenek kiválasztani az Ön és ingatlana számára legmegfelelőbb hőszivattyút.

Email

Küldjön
Üzenetet

FAQ

Gyakran Ismételt Kérdések

Ingyenes az árajánlat kérés?

Természetesen igen!

Kiszállítják a megrendelt klímát?

A klíma kiszállítását előre egyeztetett időpontban végezzük el.

Milyen garanciát vállalnak?

A termékekre a minden esetben a gyártó által vállalt garancia az érvényes és irányadó. Természetesen a szerelési munkálatokra is garanciát vállalunk, ennek részleteit az árajánlat/szerződés tartalmazza.

Az ajánlatkérés jár bármilyen kötelezettséggel?

Az ajánlatkérés ingyenes és teljesen kötelezettség mentes.

Sürgős esetekben is hívhatók?

Sürgős esetekben is elérhetők vagyunk, keressen minket bizalommal a +36-70-774-5088 -as telefonszámon.

Van kiszállási díj?

Felszerelés és kiépítés esetén, valamint az általunk felszerelt készülékek karbantartása esetén nem számítunk fel kiszállási díjat.

Hétvégén is kiszállnak?

A kiszállást és szerelést hétvégén is vállaljuk.

Mely településekre vállalják a kiszállást?

Szolgáltatási területeink: Budapest, Pest Megye, Fejér megye és a Balaton környéke. Más települések esetén, a lehetséges kiszállásról telefonos elérhetőségünkön tud tájékozódni.