Klíma szolgáltatások

Klímaszerelés

Teljeskörű klímaszerelés

Minden klímával kapcsolatos problémát elhárítunk márkától függetlenül! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Teljeskörű klímaszerelés

Klímaszerelés

Ma már széles körben elérhetők a klímaberendezések, ezért cégünk fő célja, hogy minden háztartás és munkahely számára segítséget tudjunk nyújtani az ingatlanok megfelelő hőmérsékletének biztosításában. Új klíma beszerelés, hibás klíma javítás, éves klíma karbantartás vagy klíma tisztítás, lakossági, illetve ipari klímák telepítése és értékesítése mind megtalálhatók a szolgáltatásaink között. Az ügyfeleink igényeihez igazodva márkafüggetlenül dolgozunk.

Több éves tapasztalattal rendelkezünk a klímaszerelés területén, megbízhatóan dolgozunk, munkánkra minden esetben garanciát vállalunk. Budapest, Pest megye, Fejér megye területén ingyenes kiszállást biztosítunk. Keressen bizalommal elérhetőségeinken és munkatársaink segítenek kiválasztani az Ön igényeinek és az ingatlan adottságainak leginkább megfelelő klíma késszüléket.

Legfontosabb tudnivalók a klíma beszerelésről

Klíma beszerelés

A klíma beszerelését a legtöbb esetben egy előzetes ingyenes helyszíni felmérés előzi meg. Kollégáink a helyszínen felmérik az ingatlan adottságait, majd segítenek kiválasztani a megfelelő teljesítményű klíma készüléket és tanácsot adnak a klíma legoptimálisabb elhelyezésével és a kondenzvíz elvezetésével kapcsolatban. Legyen szó akár mono split vagy multi split klímáról, márkafüggetlenül és rövid határidővel vállaljuk a légkondi készülékek beszerelését.

Szerelőink a megbeszéltek szerint pontosan érkeznek, a munkálatok megkezdése előtt mégegyszer véglegesítik a kültéri és beltéri egységek helyét, majd elvégzik a klíma szakszerű beszerelését. Mindig ügyelünk arra, hogy esztétikus és minőségi munkát végezzünk, a szerelés során keletkezett hulladékot összetakarítjuk és elszállítjuk. A beszerelés végeztével bemutatjuk a leendő felhasználóknak a klíma helyes kezelését és tájékoztatást adunk a szükséges időközi karbantartásokról. Kollégáink mind magasan képzett, a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által regisztrált szakemberek.

 

Klímabeszerelés egy panellakásba

Készüljön fel velünk a nyárra

Klíma karbantartás és tisztítás

Klíma karbantartás

A klíma készülékek élettartamának növelése, a biztonságos működésének és saját egészségünk védelmének érdekében szükséges, hogy a berendezések időnként átessenek egy szakember által végzett klíma karbantartáson. A szakszerűen elvégzett klímatisztítás segít megakadályozni, hogy a légkondícionáló belsejében baktériumok és mikroorganizmusok szaporodjanak el, és így a klíma készülék által az ingatlan beltéri levegőjében keringetésre kerüljenek.

Minden évben legalább egyszer, a szezon előtt érdemes elvégezni a klíma karbantartást, amennyiben a klíma fűtésre is használatban van, úgy érdemes ezt még a téli szezon előtt elvégeztetni. Fontos, hogy a karbantartás során, a klíma tisztításán kívül a hűtőközeg ellenőrzésére is sor kerüljön, hiszen ennek szivárgása eredményezheti, hogy a klíma készülék nem lesz képes lehűteni vagy felfűteni az adott helyiséget és a teljesítménycsökkenés mellett jelentősen megnő az áramfogyasztása, ami akár a klíma tönkremeneteléhez is vezethet.

Klíma tisztítás

Klíma tisztítás

Bár a klíma rengeteg kényelmet biztosít számunkra fontos, hogy tisztában legyünk a nem megfelelően karbantartott klíma készülékek élettani hatásaival. A légkondi beltéri egysége működés közben ventillátorai segítségével beszívja a szoba levegőjét – és azzal együtt a lakásban felgyülemlett port is -, majd átvezeti a hőcserélő lamellák között, az így lehűtött vagy felmelegített levegőt pedig kifújja.

Hűtés közben kicsapódik a kondezvíz és az így keletkezett nedves felületen a por még jobban megtapad, amely remek táptalaj a különböző baktériumoknak és mikroorganizmusoknak, illetve penészgombáknak is. A beltéri levegő keringetése miatt, ezek a levegőbe, így a tüdőnkbe is juthatnak. A szakszerűen és rendszeresen tisztított klíma nem penészesedik, nem áraszt magából kellemetlen szagot, és az egészségünkre is veszélytelenek, így elkerülhetőek az olyan betegségek, mint a klíma reuma és a légiós betegség. Keresse szakembereinket elérhetőségeinken és vegye igénybe a klíma tisztítás szolgáltatásunkat!

 

Klímatechnika, klímaszerelés ConsulCom Kft

Kérdése van?

Keressen minket telefonon! Munkatársaink készséggel segítenek.

Siva Klíma ügyfélszolgálat

Klíma árak beszereléssel

Klíma árak

A klímaszerelés ára függ az ingatlan adottságaitól és a megrendelő egyedi igényeitől, a költségek előre nem megállapíthatók, ezért cégünk csak egy előzetes helyszíni felmérés után ad konkrét árajánlatot. Ajánlataink minden esetben tartalmazzák az összes felmerülő költséget, így Önnek semmilyen plusz kiadásra nem kell számítania. Amennyiben tőlünk vásárol készüléket, a beszerelésre kedvezményt biztosítunk! De hogy pontosan mitől is függ a klíma ára?

Egy légkondicionáló ára sok mindentől függhet, melyet többek között befolyásol a klíma típusa, a lakás mérete, illetve a klíma teljesítménye és energia besorolása, az alap, valamint az extra funckiók, mint például a WiFi vezérlés, öntisztítás továbbá az éjszakai mód. Biztosan felmerült már Önben, hogy megéri-e készüléket venni, vagy egyszerűen csak bizonytalan a klíma teljestíményével kapcsolatban. Munkatársaink segítenek Ön igényeinek legmegfelelőbb készüléket. Hívjon minket és kérjen ingyenes árajánlatot!

 

 

Email

Küldjön
Üzenetet

FAQ

Gyakran Ismételt Kérdések

Ingyenes az árajánlat kérés?

Természetesen igen!

Kiszállítják a megrendelt klímát?

A klíma kiszállítását előre egyeztetett időpontban végezzük el.

Milyen garanciát vállalnak?

A termékekre a minden esetben a gyártó által vállalt garancia az érvényes és irányadó. Természetesen a szerelési munkálatokra is garanciát vállalunk, ennek részleteit az árajánlat/szerződés tartalmazza.

Az ajánlatkérés jár bármilyen kötelezettséggel?

Az ajánlatkérés ingyenes és teljesen kötelezettség mentes.

Sürgős esetekben is hívhatók?

Sürgős esetekben is elérhetők vagyunk, keressen minket bizalommal a +36-70-774-5088 -as telefonszámon.

Van kiszállási díj?

Felszerelés és kiépítés esetén, valamint az általunk felszerelt készülékek karbantartása esetén nem számítunk fel kiszállási díjat.

Hétvégén is kiszállnak?

A kiszállást és szerelést hétvégén is vállaljuk.

Mely településekre vállalják a kiszállást?

Szolgáltatási területeink: Budapest, Pest Megye, Fejér megye és a Balaton környéke. Más települések esetén, a lehetséges kiszállásról telefonos elérhetőségünkön tud tájékozódni.