Syen Bora Plus SOH12BO-E32DA4A 3.2 kW klíma

A Syen Bora sorozatot úgy tervezték, hogy kellemes hideg levegőt és teljes testreszabhatási lehetőséget biztosítson Önnek.

A Syen légkondicionáló márka több mint 30 éves technológiai fejlődéssel jött létre, ahol a megbízhatóság, a minőség és a szépség a modern kor követelményeinek megfelelően alakult. A Syen klímaberendezés márka jól strukturált, áramvonalas termékválasztékával mindenki számára megkönnyíti a megfelelő választást. 30 év kemény munka és technológiai fejlesztés után a Syen klímaberendezés – a világ egyik legnagyobb légkondicionáló márkája – nemrég indította el új márkáját Indonéziában, új dizájnkoncepcióval.

208 000 Ft

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlat tételnek. A képek illusztrációk. További információkért kérjük keressen minket.

Felkeltette a klíma az érdeklődését vagy kérdése van?  Kattintson a gombra és vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Syen Bora sorozatot úgy tervezték, hogy kellemes hideg levegőt és teljes testreszabhatási lehetőséget biztosítson Önnek.

A Syen Bora Plus SOH12BO-E32DA4A 3.2 kW klíma klíma főbb jellemzői:

 • Többszörös szűrőrendszer:

  • A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat.

  Kellemes éjszakai mód:

  • Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhetően Ön az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben pihenhet alvás közben.

  Wi-Fi vezérlés:

  • Vezérelje a klímáját okostelefonról vagy akár táblagépről a világ bármely pontjáról.

  Energia megtakarítás:

  • Légkondicionáló vásárlásakor ugye Ön is hosszú távra tervez? A Syen Bora Plusz készülék az alacsony energiafogyasztás miatt is tökéletes választás, hiszen nem csupán hűtési üzemben energiatakarékos. Hűvösebb időjárás esetén gazdaságos fűtést is biztosít.

  Intelligens leolvasztás:

  • Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.

  8 °C-os temperálás:

  • Kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére. Egyenletes, 8 °C-os hőmérsékleten tartja a helyiséget akkor is, amikor Ön távol van.

  LED kijelző:

  • A LED kijelző segítségével könnyen leolvashatóvá válik a hőfok az Ön számára akár nagyobb távolságból is, de a gyengén látók számára is okos megoldás.

  I FEEL funkció:

  • A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontján, ahol a legtöbbet tartózkodik, és a berendezés igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.

További információk

Gyártó

Model

Hűtő teljesítmény

Fűtő teljesítmény

Energiaosztály

SEER

SCOP

Méretek - beltéri (mm)

Méretek - kültéri (mm)

Súly - beltéri (kg)

Súly - kültéri (kg)

Zajszint - beltéri (dB)

Zajszint - kültéri (dB)

Hűtőközeg

Email

Küldjön
Üzenetet