Gree Amber Royal GWH12YD-S6DBA1A 3.5 kW klíma

Kiváló társ azok számára, akik olyan légkondicionáló megoldást keresnek, amely nem csak nyáron hűti őket, hanem az év hidegebb hónapjaiban is melegen tartja őket.

Miért érné be kevesebbel, mint a legjobbal? Ha az Ön otthonáról van szó, a Gree Prestige klímaberendezések pontosan ilyenek. Az inverteres légkondicionálók a szélsőséges hőmérsékleten is kiváló hatékonyságukkal és fejlett ergonómiájukkal ötvözik a technológia erejét a gyönyörű dizájnnal. Az Amber Royal Limited sorozatú légkondicionáló ultrahatékony teljesítményével csökkenti a belső hőmérsékletet (majdnem kétszer annyival, mint a hagyományos modellek). A nagy dolgok kis csomagokban érkeznek, és ez vonatkozik a közüzemi számlákra is. Az évi több mint 33%-os energiamegtakarítással ez az inverteres légkondicionáló nagyobb megtérülést biztosít, mint a hagyományos modellek.

432 000 Ft

Kategória: Címkék: , , , ,

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlat tételnek. A képek illusztrációk. További információkért kérjük keressen minket.

Felkeltette a klíma az érdeklődését vagy kérdése van?  Kattintson a gombra és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kiváló társ azok számára, akik olyan légkondicionáló megoldást keresnek, amely nem csak nyáron hűti őket, hanem az év hidegebb hónapjaiban is melegen tartja őket.

A Gree Amber Royal GWH12YD-S6DBA1A 3.5 kW klíma főbb jellemzői

 • Hűtés
  2,7 – 3,5 – 5,3 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak, így garantáltan megtalálja az Ön helyiségébe megfelelő készüléket. Az inverteres technológiának köszönhetően visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz. A+++ energiaosztályba sorolt termék.
 • Fűtés
  Fűtésre kifejezetten javasolt készülék. Akár -30°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. A Gree I Feel funkciójának köszönhetően a Gree Amber Royal készülékhez nem feltétlenül kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve. Opcionálisan elérhető hozzá vezetékes távirányító is. H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.
 • WiFi
  A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincsen, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken. A 3D légáramnak köszönhetően a kifújást nem csupán fel-le, hanem jobbra-balra is lehet irányítani vagy legyezni. Ezáltal garantáltan egyenletes hőmérsékletet alakíthat ki a szobában. Opcionális kártyás kapcsolójának és vezetékes távirányító opciójának köszönhetően alkalmas lehet panziókba, szállodákba is.
 • Környezettudatosság
  A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget lassan felváltja az R32-es jelölésű, amelynek az ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0. A GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg GWP értékénél, mely 2088.

 

További információk

Gyártó

Model

Hűtő teljesítmény

Fűtő teljesítmény

Energiaosztály

SEER

SCOP

Méretek - beltéri (mm)

Méretek - kültéri (mm)

Súly - beltéri (kg)

Súly - kültéri (kg)

Zajszint - beltéri (dB)

Zajszint - kültéri (dB)

Hűtőközeg

Email

Küldjön
Üzenetet