Gree Lomo Plus GWH12QB-K6DND6I 3.2 kW klíma

Vásároljon Gree Lomo Plus inverteres klímaberendezést a legmagasabb komforttal

A Lomo Plusszal a Gree ismét beszállt a legjobb légkondicionáló versenybe. A 3.2 kW-os inverter + AC készlet (Wi-Fi vezérléssel) négy új technológián alapul: letisztult dizájn, intelligens beltéri egységvezérlés, kibővített hőmérsékleti tartomány és ideiglenes fűtési funkció. A Lomo plus akár egy 40 m²-es helyiséget is képes hűteni. Lehetőség van napelem csatlakoztatására. A klímaberendezés távirányítóval történő vezérléséhez nincs szükség Wi-Fi hálózati kapcsolatra. A nagyobb kényelem érdekében a távirányító elérhető androidos és iOS rendszerben is!

210 000 Ft

Kategória: Címkék: , , , ,

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlat tételnek. A képek illusztrációk. További információkért kérjük keressen minket.

Felkeltette a klíma az érdeklődését vagy kérdése van?  Kattintson a gombra és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vásároljon Gree Lomo Plus inverteres klímaberendezést a legmagasabb komforttal

A Gree Lomo Plus GWH12QB-K6DND6I 3.2 kW klíma főbb jellemzői

 • Hűtés
  2.6 – 3.2 – 4.6 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak, így garantáltan megtalálja az Ön helyiségébe megfelelő készüléket. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz. A++ energiaosztályba sorolt termék.
 • Fűtés
  Jó választás lehet annak, aki nem csak hűtésre használná a berendezést, hanem fűteni is szeretne, hiszen -20°C-ig képes fűteni vele. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. A Gree I Feel funkciójának köszönhetően a Comfort X készülékhez nem kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve.
  H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.
 • WiFi
  A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken
 • Környezettudatosság
  A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget lassan felváltja az R32-es jelölésű, amelynek az ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0. A GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg GWP értékénél, mely 2088. A Gree Comfort X készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek.

 

További információk

Gyártó

Model

Hűtő teljesítmény

Fűtő teljesítmény

Energiaosztály

SEER

SCOP

Méretek - beltéri (mm)

Méretek - kültéri (mm)

Súly - beltéri (kg)

Súly - kültéri (kg)

Zajszint - beltéri (dB)

Zajszint - kültéri (dB)

Hűtőközeg

Email

Küldjön
Üzenetet