HD Maximus HDWI-MAXIMUS-126D/HDOI-MAXIMUS-126D 3.4 kW klíma

A HD Maximus sorozat az egyik legkedveltebb modell a piacon, mivel nem csak légkondicionálóként, hanem fűtő készülékként is képes működni egész évben.

A HD Maximus sorozatot modern, klasszikus design jellemzi műszaki jellemzőikben azonban nem korlátozták őket. Ellenkezőleg, a készülékeket fejlett kompresszorral és intelligens inverteres technológiával (HDOI) szerelték fel, amelyek állandó minőségi teljesítményt és zökkenőmentes működést biztosítanak. A sorozat modelljei hűtést és fűtést is kínálnak (alacsony hőmérsékletű fűtés akár -15°C-ig), ami alacsonyabb üzemeltetési költségeket és extra kényelmet jelent.

187 000 Ft

Kategória: Címkék: , , , ,

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlat tételnek. A képek illusztrációk. További információkért kérjük keressen minket.

Felkeltette a klíma az érdeklődését vagy kérdése van?  Kattintson a gombra és vegye fel velünk a kapcsolatot!

A HD Maximus sorozat az egyik legkedveltebb modell a piacon, mivel nem csak légkondicionálóként, hanem fűtő készülékként is képes működni egész évben.

A HD Maximus HDWI-MAXIMUS-126D/HDOI-MAXIMUS-126D 3.4 kW klíma klíma főbb jellemzői:

 • A HD Maximus sorozatát azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik:

  • a klasszikus formát kedvelik,
  • fontos számukra a kedvező ár és a kiváló ár-érték arány,
  • olyan klímát keresnek, amely nyáron hűt és télen fűt (a HD Maximus klímák -15 °C-os külső hőmérsékletig használhatóak fűtésre)
  • olyan klímát keresnek, amely az extra funkcióknak köszönhetően maximális kényelmet biztosítanak.

  „Biofilter” finomszűrő: kiszűri a mikroszkopikus porrészecskéket és egyéb szennyeződéseket, ártalmatlanítja a baktériumokat és gombákat.

  „Hideg-katalitikus” szagtalanító finomszűrő: kiszűri a levegőből a szagokat, dohányfüstöt, nagy hatékonysággal távolítja el a baktériumokat és egyéb mikroorganizmusokat, valamint gátolja azok elszaporodását, terjedését.

  „BLUE FIN” bevonatú hőcserélő: a berendezés hőcserélőjét olyan bevonattal látják el, amely gátolja a gombák és baktériumok megtelepedését.

  Időzítő funkció: melynek segítségével előre beállíthatja a klíma ki-, vagy bekapcsolási idejét, ezáltal megakadályozza a felesleges működést.

  A DC inverteres teljesítményszabályozás magas hatékonyságot tesz lehetővé, így akár évi 40-50%-os energiamegtakarítás is elérhető a hagyományos berendezésekhez képest.

  Éjszakai üzemmód

  Melegindítás: fűtő üzemmódban csak akkor kezdi el befújni a készülék a levegőt, ha az már felmelegedett.

  A turbó üzemmód bekapcsolásával a lehető legrövidebb idő alatt éri el a beállított hőmérsékletet, majd magától visszaáll normál üzemmódra.

  Automatikus újraindulás: egy esetleges áramkimaradás után, a berendezés automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően.

További információk

Gyártó

Model

Hűtő teljesítmény

Fűtő teljesítmény

Energiaosztály

SEER

SCOP

Méretek - beltéri (mm)

Méretek - kültéri (mm)

Súly - beltéri (kg)

Súly - kültéri (kg)

Zajszint - beltéri (dB)

Zajszint - kültéri (dB)

Hűtőközeg

Email

Küldjön
Üzenetet